Sharing is caring!

Na het lekken van een overeenkomstige beschermhoes voor het scherm, zegt het laatste gerucht over de Galaxy Note 10 dat deze moet vertrouwen op de “sound-on-display” -technologie in plaats van een conventionele luidspreker op het oorstuk. Ga jij voor de dure Note 10 of kun je beter kiezen voor abonnement iPhone X welke net iets goedkoper is? Lees snel verder.

De bewering dat het weergegeven geluid van de Galaxy Note 10 zou kunnen worden gebruikt, berust op een dergelijke gelekte beschermende film (zie tweet met de onderstaande afbeeldingen), die smalle randen rondom vertoont. Zoals we al hebben gemeld , is het onderste frame niet erg smal, maar het bovenste frame boven het gecentreerde cameragat. De reden zou zelfs kunnen zijn dat Samsung de luidsprekertelefoon vervaagt en vervangt door “sound on display” -technologie, die piëzo-elektrische trillingen gebruikt om geluid over het display naar het oor van de gebruiker over te brengen.

Lees ook: prijzen van iPhone 8 abonnement sterk gedaald! Profiteer nu.

Note 10’s “chin” is very narrow, the same level as the iPhone, no speaker grooves on the forehead, which means that the flagship Sound on Display(SoD) technology will replace the traditional speaker. The forehead will be narrower.

Galaxy Note 10 Met “Sound On Display”?

Met deze aanpassing zou Samsung grotere schermen kunnen installeren zonder de behuizing aanzienlijk te moeten vergroten. Naar verwachting zullen de Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Pro respectievelijk een 6,3-inch en 6,75-inch display hebben. Het verwijderen van de oorschelpluidspreker zou het zeker mogelijk maken om het display een beetje hoger te maken.

In dit geval zou Samsung zijn “Sound op het display” -technologie, de eerste keer dat de fabrikant van vorig jaar op de Samsung OLED Forum in China gebruiken gepresenteerd . Ook op de CES 2019 in januari presenteerde Samsung deze OLED-panelen . Op het gedeelte van de industrie Er werd verwacht dat producten met deze technologie later dit jaar zouden worden gebruikt, en de Leaker @UniverseIce beweert dat de “Sound on Display” -technologie de luidspreker van de oortelefoon op de Galaxy Note 10 zal vervangen.

Samsung heeft al vergelijkbare technologie gebruikt op een van zijn nieuwe goedkopere apparaten. Volgens rapporten is het belvolume op de nieuwe Galaxy M40 erg laag en het geluid nogal hol. Er is een mogelijkheid dat Samsung de inzichten uit de “Sound on Display” -ervaring in de M40 zal gebruiken om de technologie voor zijn komende vlaggenschip phablet verder te verbeteren.

Zijn Er Ook Andere Merken Met Deze Functionaliteiten?

Maar wat zou de afwezigheid van de oorschelpluidspreker betekenen voor stereogeluid? Dit kan dezelfde oplossing zijn als de LG G8 ThinQ , die al over deze technologie beschikt. Bij LG wordt het echter “Crystal Sound OLED” genoemd. In de LG G8 is de conventionele naar beneden gerichte luidspreker gekoppeld aan de piëzo-elektrische luidspreker die de oorschelp vervangt voor tweekanaals stereogeluid.

Zoals altijd is er een mogelijkheid dat de in het lek getoonde behuizing een prototype was en helemaal niet in het eindproduct past. Dat is precies wat we zullen ontdekken wanneer Samsung de Galaxy Note 10 onthult – naar verwachting op 7 augustus 2019 in New York City .