Sharing is caring!

We nemen vaak de tarieven die we betalen op onze studieleningen, creditcardsaldo, auto leningen en hypotheken tegen nominale waarde – de koers die u kreeg toen u de lening aangaf, is wat u vanaf dat moment betaalt, toch? Tegenwoordig schuwt niemand de creditcards nog en bedrijven beginnen ook steeds sneller met het afsluiten van zakelijke leningen

Niet altijd. Als de rentetarieven zijn gedaald of uw krediet is verbeterd sinds u de lening hebt afgesloten , is het mogelijk dat u kunt herfinancieren of profiteren van andere promoties om te verminderen wat u aan rente uitgeeft. En wie wil er niet minder betalen? Hier is wat u moet overwegen als u op zoek bent naar een betere deal.

Een Lening Om De Studie Te Financieren

De beste opties voor u hangen af ​​van of uw leningen via een federaal programma of een particuliere geldschieter waren. Begin met het contacteren van uw huidige geldschieter om te zien of zij opties hebben om u geld te besparen, zoals consolidatie (als u meerdere leningen hebt), en kijk naar andere opties bij uw bank, zoals het afsluiten van een eigen vermogen bij u thuis en gebruiken om uw studieleningen te betalen (omdat uw rentetarief op een lijn van eigen vermogen meestal vrij laag is).

Creditcard Lening

Vooral rond de feestdagen kunt u gemakkelijk kosten in rekening brengen en op uw kaart laten staan. Kaart providers weten dit ook, daarom zult u vaak rond het nieuwe jaar geweldige overdrachtsnelheden vinden. Om u te laten overstappen op hun kaart, zullen bedrijven u verleiden met een laag introductietarief (denk aan 0-2% APR gedurende 6-12 maanden) op saldi die zijn overgezet van uw huidige kaart, voordat het tarief naar hun standaardbedrag springt ( waarvan u zeker weet dat dit uiteindelijk zal gebeuren).

Als je het saldo in die periode kunt afbetalen (en je credit score in aanmerking komt voor de promo), is het zeker de verandering waard. Let gewoon op de kosten voor saldo-overdrachten – sommige kaarten brengen ze in rekening, andere niet – en zorg ervoor dat u met het standaardtarief, de algemene voorwaarden niet een paar maanden later terugkomt.

Of als u tevreden bent met uw huidige kaart, kunt u ook contact opnemen met de kaarthouder, vermelden dat u elders een beter tarief krijgt aangeboden en vragen of ze de uwe verlagen (of andere voordelen toevoegen). Vaak werkt het!

Herfinancieren Van Een Autolening Is Mogelijk In Sommige Situaties

Herfinanciering van uw autolening kan een beetje lastig zijn. Aangezien rentetarieven op basis van risico worden geprijsd, geldt dat hoe ouder uw rit is, hoe meer u betaalt, wat betekent dat herfinanciering u mogelijk geen geld bespaart. En omdat de meeste mensen op een bepaald moment ondersteboven staan ​​met hun autolening (wat betekent dat ze meer verschuldigd zijn dan het voertuig waard is), is een bank misschien niet bereid om een ​​refi te doen als het onderpand (de auto) het geleende bedrag niet waard is .

Dat gezegd hebbende, bel rond bij banken, winkel tarieven op basis van de leeftijd van uw voertuig en kijk of u een betere deal kunt vinden. Of vraag gewoon aan uw huidige bank of zij de koers die u momenteel heeft kunnen verslaan. Let er echter op dat u niet alleen uw maandelijkse betaling verlaagt. Als u de looptijd van de lening verlengt (u betaalt bijvoorbeeld minder per maand maar voor een langere periode), kunt u uiteindelijk meer betalen.